Δευτέρα, 16 Μαΐου 2011

All apologies pt. 2

Γιατί τόση ματαιοδοξία ;και γιατί τόσα εγώ μαζεμένα ;τι διαολο έχουμε αν όχι περά από τον εαυτό μας , αλλά πρέπει να τα διαχειριζόμαστε το εγώ τα πρέπει και τα μη με μετρο , έχει πλακά να χρησιμοποιείς ρήματα και προσωπικές αντωνυμίες σαν ουσιαστικά , ακούγονται ψαρωτικα , αλλά δύστυχος είναι παραφερόμενα και αλλά τέτοια. Υπάρχουν και άνθρωποι που αξίζουν λίγο παραπάνω από άλλους, υπάρχουν άνθρωποι που πιάνονται από ένα ηλίθιο λόγο για να αισθανθούν ανώτεροι των υπολοίπων( συνήθως έχουν unsolved family issues) …τα θέματα ήταν βατά… με εκνευρίζουν άνθρωποι που…
Αλλά και γω στη τελική τι είμαι ;ένας γαμημένος λακαμας που μόλις πιει κάποια μιλιγκραμ αλκοόλ αρχίζει να γραφεί! Πιστεύω κάποιοι θα ψάρωναν με ένα κείμενο μόνο και μόνο επιδη το βρίσκουν γραμμένο και αναρτημένο κάπου , το σεξ με τον σακαφλια δεν ήταν ποτέ πιο υπέροχο.
Κλυδωνίζεται η ύπαρξη μου και εκκινώ το supernatural ων που κρατεί το τηλεκοντρόλ της μοίρας σε μένα πάτησε το pause λίγο πριν τον πιάσει φοβερή δυσκοίλια και πάει στην τουαλέτα ,τι να κάνουμε είναι και η οικονομική κρίση ,είναι που ήμαστε λίγο μαλακές τι να πω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου